Detox Foot Patch


  Kepada semua AGEN, Kami mengedarkan Pelekat kaki Nyah Toksin/ Detox Foot Patch yang Original kepada anda semua.Untk maklumat semua terdapat banyak Pelekat Kaki / Foot Patch yang tidak Original di luar sana. Hati-hati kerana ramai yang sudah tertipu. Apa yang pasti produk yang kami tawarkan adalah ASLI/ ORIGINAL. Jangan Tertipu.

                                                                       

Info Produk

Kandungan Herba
Bamboo Vinegar Extract
Wood Vinegar Extract
Vitamin C
Loquat Leaf
Chitosan
Tourmalin
ConstarchWhite Patch
Detox Patch keluaran asal dari kilang Jun Gong. Ramuan herbanya bertindak menyah toksin dari tubuh dan meningkatkan sistem kekebalan, kecergasan dan memulihkan sistem tubuh. Berkesanan menyerap singkir racun toksin dalam tubuh, melegakan kesakitan dan lenguh otot dan sendi, mengurangkan kesakitan GOUT pada sendi, perbaiki edaran darah, mengurangkan alahan athma, menyembuh sakit kepala dan migrane, meningkatkan kecergasan, membantu tidur yang lena,mengurangkan tekanan stress, memperbaiki sistem penghadaman, meningkatkan sistem imunisasi,mencegah badan dan kaki berbau, membantu menurunkan berat badan.Kandungan Herba
Bamboo Vinegar Extract
Wood Vinegar Extract
Vitamin C
Loquat Leaf
Chitosan
Tourmalin
Constarch
(tambahan herba Ion Negative & Lavender)


Ionic Patch
Detox Patch keluaran terbaru dari kilang Jun Gong. Ditambah lagi 2 jenis herba terpilih iaitu ion negative dan lavender (pewangi),  secara asas bertindak menyah toksin dari tubuh dan secara langsung meningkatkan sistem kekebalan tubuh, meningkatkan kecergasan dan memulihkan sistem tubuh. Selain dari fungsi asas nyah toksin, ramuan bahannya bertindak mengurangakan ion positif, ia juga membantu meransang sistem badan untuk menghasilkan ion negatif bagi menyeimbangi ion positif yang berlebihan. Hasilnya antibodi tubuh badan akan lebih kuat untuk pencegahan penyakit, ramuan bahannya bersama lavender membantu terapi tubuh badan dan membantu mendapat tidur yang lena dan ketenteraman emosi. Adunan ramuan herbanya juga efektif untuk menurunan berat badan selain mengatasi masalah keletihan, sakit kepala, penglihatan berlapis,peredaran darah, masalah kulit, stress, melancar peredaran darah dan kesakitan otot dan sendi selain itu ia bagus untuk fibromyalgia, perubahan mood, meningkatkan tenaga dan kesegaran dan mengatasi masalah keletihan masalah kulit, stress, kekeringan monopos dan keracunan. Inilah Detox Patch yang menepati keseluruhan keperluan anda. Tidak perlu lagi risau akan keaslian Detox Patch kerana packing dan kemasannya membuktikan keasliannya. Packing yg kemas dan ekslusif dan terdapat logo Jun Gong meyakinkan keasliannya.Kandungan Herba
Bamboo Vinegar Extract, Wood Vinegar
Chitin dan Chitsan, Tourmaline
Vitamin C, Minus Ion Powder
Dextrin, Black Haw
Folium Sennae, Rheum Officinale Baill
Mangnolia Officinalis
Sodium Sulfate, Anhydrous
Coptis Chinensis
Gold Slimming 
Gold Slimming Patch adalah sesuai dan efektif untuk membuang dan menurunkan berat badan yang berlebihan. Mempunyai 13 jenis herba terpilih dan bertindak menyah toksin dari tubuh badan. Selain membuang berat badan ia juga dapat mengatasi masalah keletihan, sakit kepala, penglihatan berlapis,peredaran darah, masalah kulit, stress,dll. Packing yg kemas dan ekslusif.

PERINGATAN!!!!!!
Sila simpan patch pada tempat yang kering dan dingin utk mengelakkan daripada rosak dan menjadi keras. Cadangan simpan dalam bekas yang kedap udara.